Creative Stuff

Rezervare:

Persoane:   Camere:
Nume si prenume:

Telefon:

Va vom contacta telefonic pentru confirmare

Servicii

Cazare:

Motelul Biamin vă pune la dispoziție camere dotate cu baie proprie si tv cablu cu peste 40 de canale tv, frigider, telefon,acces la internet și asta indiferent pentru ce tip de cameră optați : cu un pat, cu 2 paturi, 3 paturi sau apartament. Cazarea pentru copii pina la 12 ani este gratuit, in camera cu parintii, care nu include piscina si patul suplimentar.

Bar de zi:

In barul de zi amenajat cu bun gust vă puteți bucura de un ambient plăcut in compania celor dragi având la dispoziție o gamă variată de băuturi.

Restaurant:

Restaurantul este ideal pentru a sevi principalele mese ale zilei, personalul nostru punându-vă la dispoziție pereparate din cele mai diverse din bucătăria tradițională, dar și din cea internațională.

Salile pentru conferinte:

Aceste sali sunt destinate evenimentelor de mare amploare cum ar fi conferinte, simpozioane, nunți, botezuri, zile de naștere, cam tot ce ține de o masă festivă , având o capacitate de 350 de locuri.

Complexul de piscine:

Aici vă puteți relaxa si trata in piscina interioara si cea exterioara (in aer liber) in bazinele cu hidromasaj iar copii in bazinul destinat lor prevazut cu tobogan acvatic.

Cosmetica medicala:

Cu lymphostim, ultrasunete, hidromasaj si masaj limfatic